PARENTS & CITIZENS ASSOCIATION

132 Old Illawarra Road, Barden Ridge NSW 2234

Ph: 9543 8317 **Fax:** 9541 0036 **Email:** lhcspandc@gmail.com **ABN:** 72 751 215 829







MONTHLY MEETING AGENDA

Wednesday 2nd June, 2021

6.00PM

#	AGENDA ITEM	TIMING
1	Meeting Commenced : Welcome	6.00PM – 6.05PM (5 minutes)
	Record of Attendance – Via zoom – Apologies –	
	Acceptance and Signing of Previous Minutes – Conflicts of Interest -	
2	Principal's Report –	6.05PM – 6.20PM (15 minutes)
	Deputy Principal's Report – Deputy Principal's Report –	
3	President's Report – Vice President's Report – Vice President's Report –	6.20PM – 6.30PM (10 minutes)
	Secretary's Report – Treasurer's Report –	

4	Grants - P&C would like to work with the school representative responsible	6.30PM -		
	for grant applications to write grants, so we can start receiving funding.	6.40PM		
		(10 minutes)		
5	Cashless fundraising – the P&C is seeking approval to select a cashless fundraising option such as flexischools for future fundraising events (such as	6.40PM -		
		6.45PM		
	raffles, ticket sales etc)	(5 minutes)		
6	Fundraising Ideas – general discussion around new fundraising ideas for the P&C to undertake	6.45PM –		
		7.00PM		
		(15 minutes)		
7	Sponsorship – the P&C would like to engage local business with sponsorship	7.00PM -		
	opportunities as an alternate way to raise funds. We are seeking volunteers	7.10PM		
	that may be interested in working on this project	(10 minutes)		
8	Father's Day – initial planning for Father's Day activities/stall	7.10PM –		
		7.20PM		
		(10 minutes)		
9	School enhancements – update on ideas/plans discussed in May meeting	7.20PM –		
		7.30PM		
		(10 minutes)		
10	Uniform Policy – follow up from AGM, review of Claudine's, socks etc)	7.30PM –		
		7.40PM		
		(10 minutes)		
11	Any other business	7.40PM -		
		7.45PM		
		(5 minutes)		
	MEETING CLOSE – 7.45PM			